Sneak Peek

Onze B&B is gelegen in een rustige en mooie omgeving, perfect voor een rustige vakantie met vrienden of familie. Neem hieronder alvast een kijkje in onze prachtige accomodatie. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze B&B ut Hutmenke!

Prachtige omgeving

Heythuysen is een leuk dorpje omringd door adembenemende natuur. Het is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, te voet of met de bus (bushalte op 500 meter van de B&B). U kunt direct genieten van de diverse winkels en restaurants gelegen in het gezellige centrum. B&B ut Hutmenke ligt in de buurt van een fietsknooppunt, op slechts 300 meter afstand, en biedt directe toegang tot de natuur. De landelijke omgeving biedt talloze fiets- & wandelroutes, en de prachtige natuurgebieden de Groote Peel en de Meinweg.

Unieke uitstraling

B&B Ut Hutmenke is een unieke en prachtige accommodatie gelegen in de Nederlandse provincie Limburg. Deze accommodatie heeft de vorm van een wijnvat, wat het een bijzondere en pittoreske uitstraling geeft. Het wijnvat is geschikt voor twee personen en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Er is o.a. een ruime parkeerplaats aanwezig en een afsluitbare fietsenstalling met de mogelijkheid om uw E-bike op te laden.

Luxe & knus

Ons wijnvat is klein en gezellig, maar heeft toch alles wat u nodig heeft. Het is perfect voor een romantisch uitje of een rustige vakantie weg van de drukte van de stad. Het interieur is comfortabel, met een luxe 2-persoons bed en een fijne zithoek met smart tv en gratis wifi om te ontspannen. Tijdens de frissere dagen kunt u gebruik maken van de vloerverwarming. Er is ook een volledig uitgeruste keuken en een praktische badkamer met douche en wc.