Over ut Hutmenke

B&B ut Hutmenke is een gezellige bed & breakfast gelegen in het Limburgse land, in het plaatsje Heythuysen. De B&B bevat leuke houten wijnvaten die compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zijn.

ut Hutmenke

Zo werd de grootvader van mijn man genoemd omdat hij met zijn gezin in een heel klein huisje/hutje woonde op een steenworp afstand van het huidige ouderlijk huis waar nu B&B ut Hutmenke gesitueerd is.

Carin

Gedurende uw verblijf bij B&B ut Hutmenke ben ik uw gastvrouw. In 2018 besloot ik mijn droom te verwezenlijken en heb ik de processen in gang gezet om een eigen B&B te kunnen starten. Nu 5 jaar verder en na ruim 41 jaar met veel plezier in de gezondheidszorg werkzaam te zijn is het zover om het “zorgen” voor de medemens een andere invulling te geven.

Ik woon hier al 40 jaar met veel plezier en geniet nog iedere dag van het uitzicht vanuit de achtertuin, de zonopkomst, het gefluit en gekwinkeleer van de vele soorten vogeltjes, de buizerd op zoek naar thermiek, de eekhoorntjes die van tak tot tak springen, de stilte, rust en ruimte en de sterren aan de hemel bij heldere avonden/nachten. Mijn doel is het om u als gast de gelegenheid en ruimte te bieden om ook hier van te genieten, te onthaasten, te ontspannen, te genieten van de natuur of het gewoon niets doen en u te verwennen met een uitgebreid ontbijt tijdens uw verblijf bij B&B ut Hutmenke.

Handgemaakt

Onze wijnvaten zijn volledig door ons zelf gebouwd. Iedere balk, elk stukje hout zowel in- als exterieur is door onze handen gegaan en vervaardigd tot het wijnvat waarin u met alle liefde en plezier mag verblijven.