Handgemaakt

Onze B&B verblijven zijn uniek omdat ze volledig met de hand zijn gemaakt door ons. Elk onderdeel van de wijnvaten is met zorg geselecteerd en bewerkt, en we hebben het materiaal persoonlijk in onze handen gehad.

Ambachtelijk

We wilden een verblijf creëren dat niet alleen comfortabel was, maar ook een sfeer van authenticiteit en ambachtelijkheid uitstraalde. Door het ambachtelijke proces van het bouwen van de wijnvaten hebben we een verbinding met het materiaal en de omgeving gecreëerd die we graag willen delen met onze gasten. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht en geplaatst, van de verlichting tot de meubels. We hopen dat onze gasten de passie en liefde die we in het maken van deze verblijven hebben gestopt ervaren en dat ze zich thuis voelen in onze handgemaakte creaties.

Heerlijk ontspannen

Onze verblijven zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en compacte accommodatie. Elk wijnvat is handgemaakt en heeft een kleine badkamer met toilet, een comfortabel 2 persoons bed, een keuken en een knusse zithoek. Ondanks de beperkte ruimte is er genoeg plek om te ontspannen en van de omgeving te genieten. De wijnvaten zijn uitermate geschikt voor mensen die graag dicht bij de natuur willen zijn, maar toch graag wat comfort willen hebben. Met hun schilderachtige uiterlijk passen ze perfect in de natuurlijke omgeving en vormen zo een gezellige en romantische plek om te verblijven.